Deseti “Skok u jesen” u Bedekovčini

Deseti “Skok u jesen” u Bedekovčini

Već desetu godinu zaredom Bedekovčanska udruga mladih (BUMA) u suradnji s Općinom Bedekovčina organizira rekreativno zabavnu manifestaciju „Skok u jesen“. Ove godine događaj će se održati u subotu 8.9.2018. na Bedekovčanskim jezerima. Članovi udruge cijele godine marljivo rade kako bi svi sumještani imali dan zabave i rekreacije, posebno mladi. Dođite i dobro se zabavite.

Program:

10:00 Start „Skok u jesen“ trail utrke. Start i cilj utrke na bedekovčanskim jezerima. Održat će se utrka u tri različite dužine 25 13 i 6,5 kilometara. Kako je proteklih godina naglo porastao interes za trail utrke u Hrvatskoj, koje u jednom danu vikenda pohodi više od 1000 natjecatelja, odlučili smo u suradnji s Jelenom Brezak, hrvatskom reprezentativkom u toj disciplini, organizirati trail utrku koja bi privukla ljude iz cijele Hrvatske. Startnina po natjecatelju iznosi 100 kn. Prijavu i detalje o utrci možete pronaći na linku.

10:30 Igre za djecu – Svi mališani koji dođu moći će isprobati neke pomalo zaboravljene igre koje smo mi, malo starija bedekovčanska mladež igrali kao djeca. To su: Masa za oblikovanje za najmlađe, Bojanje i crtanje, Igra „Humpty Dumpty“ s kutijama od cipela, Mikado sa štapovima, Gađanje mete s ping-pong lopticama, Križić – kružić s trčanjem, trčanje u vrećama, Kuglanje za djecu, Razne društvene igre, Školica i Graničar. Družimo se na Bedekovčanskim jezerima.

14:00 Održat će se turnir u uličnoj košarci (3 na 3) u sportskoj dvorani SŠ Bedekovčina. Kotizacija po ekipi 200 kn. Prve tri ekipe novčane nagrade + pehar

14:00 Počinje natjecanje u bacanju kugle. Nakon kvalifikacija u kojima svaki natjecatelj ima pravo na tri pokušaja, pet najboljih ulazi u finale. U finalu imaju pravo na pet pokušaja, rezultati iz kvalifikacija se ne priznaju u finalu. Prijava 10 kn po natjecatelju.

16:00 Počinje natjecanje u skoku u dalj. To je glavna disciplina manifestacije po kojoj je ista simbolično dobila naziv „Skok u jesen“. Nakon kvalifikacija u kojima svaki natjecatelj ima pravo na tri pokušaja, pet najboljih ulazi u finale. U finalu imaju pravo na pet pokušaja, rezultati iz kvalifikacija se ne priznaju u finalu. Prijava 10 kn po natjecatelju. Svi natjecatelji natječu se na vlastitu odgovornost. Skok u dalj i bacanje kugle po prvi put će se održati na Bedekovčanskim jezerima.

17:00 Dodjela nagrada će se održati na bedekovčanskim jezerima nakon čega slijedi zabavni program. Za dobru zabavu zaslužni će biti:, Man on the Moof, Pravica, Tvoja mama i Ogenj.

 

Preuzeto sa: https://www.facebook.com/events/256034198562378/

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.