VOLONTIRAJ NA 17. TABOR FILM FESTIVALU!

VOLONTIRAJ NA 17. TABOR FILM FESTIVALU!

Tabor Film Festival poziva sve zainteresirane volontere da se priključe i sudjeluju u realizaciji ovogodišnjeg izdanja koje će se održati u dvorcu Veliki Tabor od 11. do 14. srpnja. Svi izabrani kandidati pridružit će se velikoj volonterskoj obitelji koja je nastala u proteklih 17 godina. Prilika je to za skupiti dragocjeno iskustvo, upoznati nove ljude i pritom se dobro zabaviti.

Radna mjesta volontera su: 1) info pult 2) ulaz festivala 3) parking i kamp 4) dvorac 5) dvorane za projekcije 6) backstage hospitality 7) stagehand 8) čišćenje.

Uvjeti su: a) punoljetnost b) dostupnost za jednu smjenu dnevno u periodu od 10. do 15. srpnja c) snalaženje u timskim i individualnim zadacima e) solidno znanje engleskog jezika (za određene poslove) f) marljivost, odgovornost, pouzdanost i točnost.

Svi volonteri imati će osigurana tri obroka dnevno, bezalkoholno piće tijekom radnog vremena, smještaj u kampu, volonterske majice, besplatan prijevoz u suradnji s Presečki grupom te kupanje u Termama Tuhelj. Svi koji savjesno ispune dogovorene obaveze dobit će službenu zahvalnicu kao potvrdu za volontiranje, besplatnu kartu za iduće izdanje Tabor Film Festivala te mogućnost dugoročne suradnje na drugim projektima tijekom godine u organizaciji Udruge Gokul.

Prijave traju do 24. lipnja na linku – > Volonteri prijava, gdje ćete trebati ispuniti prijavni obrazac. Nepotpune prijave neće se razmatrati.

Organizatori će se s povratnom informacijom o odabiru volontera javiti najkasnije do ponedjeljka, 1. srpnja. Za sve dodatne upite oko volontiranja može se javiti Tinu Krznaru na krznar.tin@gmail.com.

 

Preuzeto sa: www.zabok.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.