Uniline stipendira s 1250 kn mjesečno i omogućava stjecanje prvog radnog iskustva

Uniline stipendira s 1250 kn mjesečno i omogućava stjecanje prvog radnog iskustva

Uniline, destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe, i ove godine nastavlja s programom stipendiranja i programom stručne prakse namijenjenom studentima završnih godina Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli iz polja turizma, financija, informatike, kulture i turizma te ekonomije. Donosi im mogućnost dobivanja stipendije u mjesečnom iznosu od 1250 kuna te stjecanja prvih praktičnih iskustava u turističkom sektoru.

Ove će godine izabrati 4 studenta koji se istaknu ostvarenim akademskim uspjehom i motivacijom, a stipendiju će primati za akademsku 2019/2020. godinu. Uz novčani iznos, stipendisti će prilikom obveznog programa stručne prakse proći poseban mentorski program u kompaniji kojim će steći uvid u sve segmente rada u Unilineu i imati priliku upoznati osnovne zakonitosti rada u turizmu.

Program će se predstaviti na Danu otvorenih vrata Unilinea u sjedištu kompanije – u Ulici Bože Gumpca 38 u Puli. Njezini će zaposlenici zainteresiranim studentima 13. rujna u 14:00 iz prve ruke otkriti sve mogućnosti ostvarivanja karijere u ovoj kompaniji.

Program je događaja fokusiran na studente i privatne iznajmljivače, ali i ostale sugrađane koji žele upoznati poslovanje ove kompanije. Nakon predstavljanja programa stipendiranja i stručne prakse, s početkom u 15:00, održat će se zanimljivo predavanje i savjetovanje za iznajmljivače privatnog smještaja o tome kako ostati konkurentan i na koji način prilagoditi ponudu narednim, izazovnim turističkim godinama. Savjetovanje će pokriti karakteristike današnjih gostiju, minimalno odsjedanje gostiju, određivanje optimalne cijene apartmana, problematiku pada rezultata pri suradnji na upit, ali i dodatne sadržaje koje gosti traže, kao i pitanja jesu li kućni ljubimci dobrodošli, treba li se u današnje vrijeme dodatno naplaćivati za klima uređaj, zašto kvalitetna fotografija prodaje te ponuditi brojne druge korisne savjete koji mogu značajno koristiti iznajmljivačima privatnog smještaja.

 

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.