Uključite se u javno savjetovanje – “Lokalni program djelovanja za mlade u Bedekovčini”

Uključite se u javno savjetovanje – “Lokalni program djelovanja za mlade u Bedekovčini”

Općina Bedekovčina u partnerstvu s Bedekovčanskom udrugom mladih provodi projekt „Lokalni program djelovanja za mlade u Bedekovčini“ čija ukupna vrijednost iznosi 52.000,00 kuna, od čega je Ministarstvo socijalne politike i mladih sufinanciralo 40.000,00 kuna, a Općina Bedekovčina preostali iznos. Vanjski suradnik na projektu je Mreža udruga Zagor. Projektom će se izraditi strateški dokument „Lokalnog programa djelovanja za mlade u Bedekovčini za razdoblje 2018. do 2023. godine“ koji će predstavljati jasan smjer na području politika za mlade, a sve u cilju osnaživanja mladih, savjeta mladih, udruga mladih i za mlade te jedinice lokalne samouprave u svrhu podizanja kvalitete života mladih.
 
7. rujna 2018. godine, otvoren je postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji traje do 9. listopada 2018. godine. Pozivamo sve mlade da se pridruže izradi Programa.
 
Program kao i postupak savjetovanja možete pronaći na web stranici Općine Bedekovčina u kategoriji Savjetovanje s javnošću https://www.bedekovcina.hr/savjetovanje-zainteresiranom-javnoscu1/
Preuzeto sa:

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.