Obilježavanje Europskog dana jezika

Obilježavanje Europskog dana jezika

Stručno vijeće nastavnika stranih jezika Srednje škole Zabok organizira obilježavanje Europskog dana jezika, 26.9. 2018. od 11.00 do 14.00 sati na Zivtovom trgu u Zaboku.

U svrhu obilježavanja toga dana, grupa nastavnika i učenika organizirat  će na informativnim štandovima na Zivtovom trgu u Zaboku jezične igre, kvizove, predstavljanje projekata na stranim jezicima koje su provodili naši učenici, te degustaciju nekih jela, karakterističnih za zemlje čiji se jezici uče u našoj školi. Pripremljene su i aktivnosti jezične animacije za polaznike DV Zipkica iz Zaboka.

Cilj ove aktivnosti je ukazati na europsku jezičnu i kulturnu raznolikost i osvijestiti potrebu njezinog očuvanja, ukazati na važnost učenja stranih jezika kod svih dobnih skupina, promovirati našu školu kao Regionalni centar kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u sektoru turizam i ugostiteljstvo, te promovirati našu školu kao ustanovu u kojoj se uččetiri strana jezika.

Pozivamo Vas da odvojite nekoliko minuta i navratite na naše obilježavanje.

Pripremila: Ljubica Savić

prof. njemačkog jezika i književnosti

Srednja škola Zabok

 

Preuzeto sa: https://www.zabok.hr/clanak/obiljezavanje-europskog-dana-jezika-26-9-2018-od-11-00-do-14-00-sati-na-zivtovom-trgu-u

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.