Poziv na radionice digitalne fotografije

Poziv na radionice digitalne fotografije

Pozivamo sve zainteresirane mlade osobe na radionice digitalne fotografije. Radionice će se odvijati kroz dva povezana modula.

Prva radionica se održava 22. ožujka 2019. od 17:00 do 20:00 sati, a

druga radionica se održava 29. ožujka 2019. od  17:00 do 20:00 sati.

Radionice će se održati u Zaboku u prostorima Centra za mlade KZŽ (Trg svete Jelene 6, Zelena dvorana). Prijavom na radionice sudionici/ce potvrđuju svoje sudjelovanje na radionicama u oba termina. Za potrebe sudjelovanja na radionicama sudionici/ce trebaju ponijeti svoje mobitele ili foto aparat za snimanje s kojim će sudjelovati u izradi zadatka. Voditelj radionica je Luka Smuk.

Cilj radionica je naučiti sudionike/ce kako samostalno koristiti foto aparat, osnove obrade fotografija na računalu te selektiranje fotografija. Radionica će biti kombinacija teorijskog i praktičnog dijela. U praktičnom dijelu sudionici/ce će imati priliku napraviti svoju seriju fotografija na temu ulične fotografije koje će onda prezentirati drugim sudionicima/cama.

Prijava je obavezna putem linka  najkasnije do 18. ožujka 2019. godine. Broj sudionika/ca je ograničen, a u slučaju većeg broja pravo prvenstva imaju oni sudionici/ce koji su se prije prijavili. Potvrdu o primanju za sudjelovanje na radionicama dobit ćete putem maila. Za sve sudionike osigurano je osvježenje.

Radionice se održavaju u okviru projekta „Informiraj i kreiraj! 5.0“ kojeg provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područni ured Krapina, Zajednicom informativnih centara za mlade u Hrvatskoj i Krapinsko-zagorskom županijom, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za sve upite i dodatne informacije možete nam se javiti putem maila: kristina@zagor.info

Veselimo se Vašem dolasku!

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.