Skupština udruge PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO

Skupština udruge PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO

Udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO održala je redovnu godišnju Skupštinu u Krušljevom Selu. Skupština kao radno tijelo udruge prihvatilo je opisno i financijsko izvješće za 2021.g., te izvedeni plan i ostvarene aktivnosti do 12.04.2022.g. predsjednika udruge, Darka Krušelj.

U radnom dijelu članovi Skupštine revidirali su Statut i članstvo te su donesene odluke o blagajničkom maksimumu, osobama za zastupanje i članarini. Udruga trenutno ima po popisu 31 punopravnog, redovnog i počasnog člana. U prošloj godini angažirala je 26 volontera čiji je doprinos u zajednici obogaćen sa 958 volonterskih sati. Sva izvješća za prošlu godinu, dokumentacija i računi su predani i prihvaćeni od strane donatora po završetku svih projekata i programa, početkom 2022.g.

Nakon skupštine slijedilo je zajedničko druženje članova udruge. Drugi dan, poslije skupštine te ususret Uskrsu i uskrsnim blagdanima članovi udruge, djeca i mladi su tradicionalno okitili jorgovan kod kapele Sv.Petra i Pavla u Krušljevom Selu sa uskrsnim motivima i ukrasima.

Tekst pripremio: Darko Krušelj

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.