Održan INFO KUTAK projekta „Mladi za Selo“

Održan INFO KUTAK projekta „Mladi za Selo“

Ovog vikenda udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO održala je prezentaciju projekta „Mladi za Selo“ pod radnim nazivom „Info kutak“. Prezentacija je održana u kapeli Sv.Petra i Pavla u Krušljevom Selu a projekt je prezentirao predsjednik udruge, Darko Krušelj, pred dvadesetak roditelja, mladih i djece iz Krušljevog Sela.

Kroz prezentaciju i projekciju projekta prisutnima je objašnjeno sve o tome projektu, od same prijave na natječaj, te prvih priprema i potrebnih radnji za provođenje ovog projekta kojim će lokalna zajednica predvođena mladima i predstavnikom mladih, Matejom Novosel postaviti betonski stol za stolni tenis na zelenoj javnoj površini čime će se ta površina obogatiti sadržajem a mladi i građani lokalne zajednice će moći uživati u dodatnom sportskoj rekreaciji, druženju i stolnom tenisu. Nakon prezentacije slijedila je podjela promo materijala prisutnima te okrijepa i osvježenje za sve prisutne. Za postav ovog sadržaja udruga PETROŽE ima odobrenje grada Oroslavja.
Projekt „Mladi za Selo“ sufinancira se putem participativnog proračuna za mlade za 2022.g. od strane Krapinsko-zagorske županije u iznosu od 20.000,00 kn.

Tekst je pripremio: Darko Krušelj

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.