Prilika za volontiranje u Engleskoj

Prilika za volontiranje u Engleskoj

Udruga IKS poziva sve mlade osobe od 18 do 30 da 10 mjeseci sudjeluju na projektu „Volunteering for inclusion“. Projekt počinje u ožujku, mjesto volontiranja je Blackburn (Lancashire), a organizacija je orijentirana na inkluziju, međukulturalne i međuvjerske projekte. Volonteri bi sudjelovali u raznim inicijativama, razvijanju i provođenju projekata, osmišljavanju umjetničkih izvedbi koje su namjenjene informiranju i osvještavanju građana . Za više informacija o organizaciji posjetite  http://www.youthaction.org.uk/

Sudjelovanje u ovim aktivnostima besplatno za sve sudionike jer su troškovi putovanja, smještaja, hrane i džeparca pokriveni kroz Erasmus+ program. Erasmus+ najveći je program Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta za razdoblje 2014. ̶ 2020. Ovaj program omogućuje mladima mobilnost u svrhu učenja, gdje mladi sudjeluju na raznim projektima mobilnosti kako bi stekli nova znanja i vještine te pomogli zajednici u koju dolaze.

Prijaviti se možete na e-mail adresi evs@udrugaiks.hr, facebook stranicama, na broj  telefona 044/813 709 ili osobnim dolaskom u Udrugu IKS u Turkulinovoj 9 u Petrinji.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.