Time to Move!

Time to Move!

Zanimaju te mogućnosti za odlazak u inozemstvo, sudjelovanje na međunarodnim projektima, istraživanje Europe ili stjecanje potrebnog iskustva za budućnost? Odlično, jer počinje najuzbudljiviji mjesec godine! Konačno je došlo vrijeme za „Time to Move“ kampanju. Dakle, to je kampanja tijekom koje se u listopadu organiziraju brojna događanja za mlade na kojima se možeš informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja u inozemstvo radi stjecanja vrijednih iskustava i znanja.

Kampanja se provodi diljem Europe kako bi se došlo do što većeg broja mladih osoba u dobi od 13 do 30 godina, posebno onih u manjim sredinama koji imaju ograničen pristup informacijama o programima i natječajima Europske unije. U Hrvatskoj takve događaje za mlade organiziraju Eurodeskovi multiplikatori. Aktivnosti su doista raznolike te svatko može pronaći nešto što ga motivira da se pokrene. Stoga, kreni odmah u akciju, prouči aktivnosti koje se provode te obogati svoje znanje. Možda će upravo ta aktivnost biti „kap koja je prelila čašu“ i potaknuti te na istraživanje Europe. Ne znaš kako sudjelovati u aktivnostima? Ne brini, zato smo mi tu! Evo linka na kojem se nalazi stranica na kojoj možeš pronaći sve potrebne informacije. Probudi istraživača/icu u sebi i počni pretraživati Eurodeskovu tražilicu. Vjeruj mi, isplatiti će ti se! 😊

Kreativan/na si, voliš crtati? E onda je ovo prava prilika za tebe! U tijeku je natječaj za dizajn „Time to Move“ majice. Pošalji svoj dizajn i možda baš ti osvojiš prvu nagradu. Zar ne bi bilo cool putovati vlakom po Europi? Pa naravno da bi! Pravila natječaja se nalaze tu, stoga kreni u akciju!

Mreža udruga Zagor kao jedan od Eurodeskovih multiplikatora dat će svoj doprinos tijekom provedbe „Time to Move“ kampanje te će tijekom listopada organizirati raznovrsne aktivnosti. Hmm… nešto već znaš o „Time to Move“ kampanji i Erasmus+ programu? Odlična prilika za provjeriti svoje znanje putem zabavnog kviza. Stoga prati našu Facebook stranicu Mreža udruga Zagor, riješi zadatke te osvoji vrijedne nagrade. Ništa lakše, zar ne? 😊 Već i vrapci na grani znaju da mladi vole društvene igre, sukladno tome mladi će imati priliku zaigrati igru „Time to Move“ te provjeriti svoje znanje o općoj kulturi i dodatno unaprijediti svoje znanje na zabavan i kreativan način. Uvijek su te inspirirale priče mladih ljudi koji su sudjelovali na nekom obliku mobilnosti? Njihove priče, odnosno fotografije s putovanja objavit ćemo krajem listopada kroz online izložbu na našoj mrežnoj stranici (www.zagor.info).

Listopad, mjesec pokreta, mjesec Time to Move kampanje. Tvoj mjesec!

 

 

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.