Poziv na završnu konferenciju projekta “Razvoj civilnoga društva na području Alpe Jadran” i predstavljanje publikacije “OCD upute za korištenje”

Poziv na završnu konferenciju projekta “Razvoj civilnoga društva na području Alpe Jadran” i predstavljanje publikacije “OCD upute za korištenje”

Krapinsko-zagorska županija Vas poziva na završnu konferenciju projekta “Razvoj civilnog društva na području Alpe Jadran” i predstavljanje publikacije “OCD upute za korištenje” koja će se održati 29. ožujka 2018. godine, u 18,00 sati u Zelenoj dvorani u Zaboku (Trg svete Jelene 6, 49210 Zabok, Hrvatska).

Projekt je sufinanciran sredstvima iz zajedničkog proračuna Saveza Alpe Jadran, a provodi se od travnja 2017. godine pod vodstvom Krapinsko-zagorske županije na inicijativu Savjeta za civilno društvo Krapinsko-zagorske županije.

Partneri na projektu su Zagorska razvojna agencija d.o.o., Centra za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija (Ljubljana), Mreža udruga Zagor i Stenitzer Consulting & Coatching (Klagenfurt).

Fokus projekta bio je na umrežavanju, istraživanju, predstavljanju primjera dobre prakse i razmjeni znanja o odnosima između organizacija civilnog društva i javnog sektora u području Alpe Jadran. Projektom su se razvili inovativni modeli suradnje organizacija civilnog društva te javnog i privatnog sektora što je rezultiralo izdavanjem publikacije kao upute za nadogradnju njihove suradnje na području Alpe Jadran. Publikacija i rezultati projekta će biti predstavljeni na završnoj konferenciji.

Veselimo se Vašem dolasku!

*Molimo da svoj dolazak potvrdite do 28. ožujka 2018. na e-mail adresu ingrid@zara.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.