Traže se dugoročni volonteri/ke za sudjelovanje na projektu u Bugarskoj

Traže se dugoročni volonteri/ke za sudjelovanje na projektu u Bugarskoj

Udruga Euni Partners iz Blagoevgrada u Bugarskoj traži zainteresirane volontere koji bi sudjelovali na njihovom volonterskom projektu koji će se financirati preko Erasmus + programa. Trajanje volonterske službe bit će godinu dana, a planirani početak aktivnosti okvirno je kraj rujna ove godine.

Cilj projekta je jačanje vještina i kompetencija mladih osoba koje će im pomoći u jačanju osjećaja za pripadnošću zajednici, razvijanju odgovornosti i inicijativa; poboljšanju medijske pismenosti i kritičkog razmišljanja, razvijanju digitalnih i organizacijskih vještina, stjecanju međunarodnog iskustva, razvijanju tolarencije i osjećaja solidarnosti; stjecanju iskustva u radu s mladima, sudjelovanju na neformalnim treninzima.
 

Aktivnosti na kojima bi sudjelovali:

  1. Rad u uredu, razvoj Erasmus + projekta, aktivnosti Erasmus + za podizanje svijesti;
  2. Priprema i organizacija interaktivne nastave engleskog jezika za lokalne škole;
  3. Sudjelovanje u Europskom tjednu mladih;
  4. Organiziranje treninga “Ljetni izazov” o kritičkom mišljenju i medijskoj pismenosti;
  5. Ljetni klub za čitanje;
  6. Interkulturalne noći na Chat Clubu (lokalni klub mladih);
  7. Volontiranje i Erasmus + promicanje aktivnosti na Balkanskom festivalu mladih;
  8. Interaktivne radionice i radionice temeljene na igrama o građanskom obrazovanju i uključivanju;
  9. Socijalne i dobrotvorne inicijative.
 
Traženi profil volontera: starosna dob sudionika između 20-30 godina, nezaposlene osobe, spremne na nove izazove. Traže se sudionici s manjim mogućnostima, kao što su geografske ili ekonomske prepreke, a koji su  zainteresirani za područje NGO-a (nevladinih organizacija), obrazovanja, kulture i društvene inicijative. Sudionici trebaju biti otvoreni, tolerantni i poštuju druge, sa snažnom željom da nauče nove stvari, trebaju imati dobru razinu engleskog jezika, te biti motivirani, komunikativni, kreativni i snalažljivi, spremni za rad u timu i pomaganje jedni drugima.
Informacije o organizaciji možete pronaći na linku: https://eunipartners.com/ ili na Facebook stranici: https://www.facebook.com/www.eunipartners.eu/
Ukoliko ste zainteresirani za volontersku službu ili su vam potrebne dodatne informacije slobodno nas kontaktirate na mail: volontirajmo@zagor.info

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.