Zara raspisuje osmi poziv na predlaganje razvojnih projekta za bazu projekta

Zara raspisuje osmi poziv na predlaganje razvojnih projekta za bazu projekta

Poziv je otvoren od 02. studenoga 2018. godine do 01. veljače 2019. godine

Zagorska razvojna agencija, kao operativno tijelo Krapinsko-zagorske županije i regionalni koordinator, a u svrhu provedbe i učinkovitijeg praćenja Strategije razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje do 2020. godine

raspisuje

OSMI POZIV NA PREDLAGANJE RAZVOJNIH PROJEKATA ZA BAZU PROJEKATA

Svrha poziva

Svrha poziva je identificirati i prikupiti sve ideje, prijedloge i projekte koji su važni za razvoj Krapinsko-zagorske županije, za ostvarivanje ciljeva i prioriteta utvrđenih Strategijom razvoja Krapinsko-zagorske županije do 2020. godine, Strategijom razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije 2014. – 2020 godine, Regionalnim programom za mlade Krapinsko-zagorske županije od 2017. do 2020. godine, Akcijskim planom energetske učinkovitosti Krapinsko-zagorske županije za razdoblje 2017.- 2019. i Master planom razvoja turizma Krapinsko-zagorske županije za razdoblje od 2016.-2025. godine.

Cjelovita mapa i mreža (pipe-line) svih projekata u Krapinsko-zagorskoj županiji kontinuirano će se sastavljati od prikupljenih ideja, prijedloga i projekata.

Projekti koji će se nalaziti u Bazi projekta, a njihova provedba ocijenjena je kao vrlo važna za regiju i/ili za Republiku Hrvatsku, a temeljem kriterija koje postavlja Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Agencija za regionalni razvoj RH, bit će uvršteni u Središnji elektronički registar razvojnih projekata pri Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Kakvi se projekti mogu prijaviti

Na ovaj poziv mogu se prijaviti projekti u svim područjima razvoja, a prijaviti ih mogu sve pravne i fizičke osobe s registriranom djelatnošću u Republici Hrvatskoj uz uvjet da će se projekt provoditi na području Krapinsko-zagorske županije.

Projekti prijavljeni u sklopu Prvog, Drugog, Trećeg, Četvrtog, Petog, Šestog i Sedmog poziva na dostavu projekata u 2011. , 2012. , 2013 ., 2014., 2015., 2016.i 2017. godini uvršteni su u Bazu projekata i NE PRIJAVLJUJU se ponovo.

Projekti koji imaju prednost su oni koji izravno pridonose ostvarenju strateških ciljeva, prioriteta i mjera utvrđenih u Strategiji razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje do 2020. godine, te Strategiji razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije 2014.-2020. godine.

Tekst Strategije razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje do 2020. godine, te Strategijerazvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije 2014.-2020. godine može se pronaći na Internet stranicama Krapinsko-zagorske županije (www.kzz.hr) i Zagorske razvojne agencije. (www.zara.hr).

Prijava

Svi prijedlozi projekata i projektnih ideja uvrštavaju se u Bazu projekata ISKLJUČIVO popunjavanjem on-line obrasca koji se nalazi na službenoj stranici Zagorske razvojne agencije (www.zara.hr) u dijelu Baza projekata, a kojem se može pristupiti kreiranjem vlastitog korisničkog imena i lozinke.

Poziv je otvoren od 02. studenoga 2018. godine do 01. veljače 2019. godine.     

 

Preuzeto sa: https://www.zabok.hr/clanak/zara-raspisuje-osmi-poziv-na-predlaganje-razvojnih-projekata-za-bazu-projekata

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.