Objavljen natječaj za 16. Recital “Željka Boc” 2019.

Objavljen natječaj za 16. Recital “Željka Boc” 2019.

Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica objavila je natječaj za 16. Recital ljubavne poezije ”Željka Boc 2019”.

Recital, koji će se po 16. put održati na Valentinovo 14. veljače 2019. godine, nosi ime po pjesnikinji, te urednici i voditeljici Radija Marija Bistrica Željki Boc, koja je tragično stradala u prometnoj nesreći 29. studenog 2002. godine. Sudjelovati mogu autori koji pošalju najviše pet, do sada neobjavljenih pjesama, na standardnom jeziku, isključivo ljubavne tematike. Pjesme moraju biti prepisane strojem u 5 primjeraka i označene istom šifrom. Uz pjesme treba poslati zatvorenu omotnicu u kojoj se nalaze: ime i prezime autora, broj telefona, adresa i šifra kojom su pjesme označene. Pjesme treba poslati i u elektronskom obliku, na CD-u ili DVD-u.

Najuspješniji radovi, koje će izabrati Stručni ocjenjivački sud, bit će javno izvedeni na večeri 16. Recitala, na Valentinovo, 14. veljače 2019. godine.

Natječaj je otvoren do 6. siječnja 2019. godine, a pjesme se šalju na adresu: Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica, p.p. 25, 49 246 Marija Bistrica, s naznakom ”za Recital Željka Boc”. Pjesme poslane na natječaj se ne vraćaju, a rezultati Natječaja biti će poznati početkom veljače. Natječaj se svake godine objavljuje na rođendan Željke Boc, 21. studenog.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.