[POZIVAJU SE BENDOVI] Otvorene su prijave za 13. O’ROCK FEST

[POZIVAJU SE BENDOVI] Otvorene su prijave za 13. O’ROCK FEST

Otvoren je natječaj za prijavu bendova za poznati zagorski festival O’ROCK FEST koji će se održati 19. listopada u Domu kulture u Oroslavju. Pozivaju se neafirmirani demo bendovi s područja Republike Hrvatske i inozemstva da se prijave za sudjelovanje na jedanaestom izdanju festivala.

U prijavi je potrebno poslati demo uradak bilo kakve kvalitete u mp3 formatu s minimalno 2 autorska uratka ili linkove na kojima je moguće poslušati demo uradak, biografija benda (kratak opis, glazbeni stil koji svirate, članovi benda i godine rođenja, kontakt, adresa vaše stranice ako ju imate),  fotografiju benda ili video zapis, tekstove pjesama s kojima se prijavljujete na 13. O’ROCK FEST (minimalno 2 teksta).

Prijave šaljite na mail Udruge mladih Feniks: udrugamladihfeniks@gmail.com ili na adresu udruge: Udruga mladih Feniks, Krušljevo Selo 168, 49 243 Oroslavje, do 5. rujna.

Pobjednik O’ROCK FEST-a dobiva statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora.

Uz bendove koji se natječu nastupit će i renomirani bendovi kao gosti večeri. Osim dobre svirke, održavat će se  i raznovrsne glazbene radionice te dodatni popratni sadržaj kojim će biti upotpunjena cjelina 13. O’ROCK FEST.

Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture, Krapinsko-zagorska županija i Grad Oroslavje.

Preuzeto sa: www.zagorje.com

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.