DriveINkino Hum na Sutli 2018.

DriveINkino Hum na Sutli 2018.

Savjet mladih Općine Hum na Sutli i Humska udruga mladih pozivaju sve zainteresirane 18.8.2018. na DriveINkino. Lokacija kina je igralište Osnovne škole Viktora Kovačića u Humu na Sutli.

Jednostavno je! Dovezite vašeg limenog ljubimca, pokupite djevojku, dečka, supruga, suprugu, djecu, mamu, tatu, brata, prijatelje ili simpatiju i zaputite se na igralište osnovne škole na Humu! Za sve ostalo pobrinuli smo se mi.

Naravno, gledanje filmova ne ide bez kokica, tako da Vas očekuje bogata ponuda grickalica i pića. Ulaz je BESPLATAN, a ako ne dolazite automobilom, dovoljna će biti i udobna dekica.

Film se projicira na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 metara na kojem ga posjetitelji mogu gledati iz udobnosti vlastitih automobila, a tom jedinstvenom ugođaju pomaže i projekcija zvuka putem FM frekvencija na radio prijemniku u automobilu koju budete saznali kad dođete.  Događaj ima izniman kulturni značaj jer nastoji obogatiti kulturno-zabavnu ponudu općine Hum na Sutli tako da se svim građanima pruži mogućnost druženja, zajedništva i upoznavanja.

Igralište se otvara u subotu u 20 sati, a projekcija filma Hacksaw ridge (Greben spašenih) kreće u 21 sat.

Link događaja: https://www.facebook.com/events/507359553038494/

 

Preuzeto sa: https://www.facebook.com/hoomstock

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.