LegendFest u dvoru Veliki Tabor

LegendFest u dvoru Veliki Tabor

Pozivaju se svi zainteresirani 15. rujna 2018. na festival narodnih priča, legendi i mitova Krapinsko-zagorske županije pod nazivom LegendFest u dvor Veliki Tabor. Treći ovogodišnji LegendFest održat će se na temu “Copernice”.

Festival organizira zagrebačka udruga Val kulture uz potporu Krapinsko – zagorske županije i Turističke zajednice županije te uz podršku Muzeja Hrvatskog Zagorja i Općine Desinić.

LegendFest predstavlja multimedijalan i interaktivan spoj te prikaz hrvatske nematerijalne i materijalne baštine putem različitih izričaja kulture i umjetnosti. Zbog veličine i važnosti, te atraktivnosti, festival će, kao i svake godine, pratiti svi važniji hrvatski mediji te mediji iz cijele regije. Ovaj festival se u proteklih 12 godina pokazao posebno interesantnim djeci koja su ovom prilikom mogla izraziti vlastitu kreativnost uključujući se u likovne radionice ili izvođenje predstava, kroz pripreme sa stručnim voditeljima. Ove se radionice odvijaju tijekom dana i potpuno su besplatne.

Više informacija o festivalu možete pronaći na linku: http://legendfest.hr/.

 

Preuzeto sa: http://legendfest.hr/

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.