Poziv na završnu konferenciju projekta “Mladi, POZOR”

Poziv na završnu konferenciju projekta “Mladi, POZOR”

Mreža mladih Hrvatske/MMH i Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju/BRID), u suradnji sa Sekcijom mladih Saveza samostalnih sindikata Hrvatske/SSSH; vas pozivaju na završnu konferenciju projekta „Mladi, PoZOR: glas mladih radnica i radnika u izmjenama radnog zakonodavstva“ financiranog od strane Agencije za mobilnost i programe EU kroz program Erasmus +.
Konferencija će se održati 19 i 20. siječnja 2019. u Stubičkim Toplicama (Hotel Matija Gubec). U sklopu programa  će biti predstavljeni rezultati projekta, ali i druge relevantne analize o položaju mladih radnika/ica u Hrvatskoj. Konferencija će također omogućiti razmjenu i umrežavanje između donositelja odluka, civilno-društvenih i sindikalnih aktivista s idejom ispitivanja mogućnosti suradnje. Nacrt programa možete preuzeti putem OVE POVEZNICE.
Organizatori snose troškove hrane i smještaja sudionika/ica u dvokrevetnim sobama. Putni troškovi se u pravilu financiraju pod pretpostavkom korištenja javnog prijevoza, osim ukoliko sudionici mogu uvjerljivo dokazati da im je takvo putovanje teško izvedivo i/ili da drugačiji način putovanja predstavlja ekonomičniju opciju (detaljnije o ovom pitanju u prijavnom obrascu).
Prijave se zaprimaju do petka, 11. siječnja putem OVE POVEZNICE; a sudionici će dobiti informaciju o rezultatima selekcijskog postupka unutar tri radna dana, kad će im biti dostavljen i paket dodatnih logističkih informacija. Pri odabiru kandidata/tkinja organizatori će se voditi procjenom potencijalnog doprinosa jačanju radničkih prava mladih; a prednost će imati oni sudionici koji mogu sudjelovati u cijelom trajanju programa.
U slučaju da imate dodatnih pitanja ne oklijevajte se obratiti Nikoli Bukoviću na: nikolab@mmh.hr.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.