Ured za udruge: INFO DANI 2019. godine

Ured za udruge: INFO DANI 2019. godine

Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2019. godini.
Svrha Info dana je da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2019. godini. Program Info dana pripremljen je sukladno Godišnjem planu natječaja za 2019. godinu.

Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba.
Video prijenosu moći će se pristupiti putem YouTube kanala Ureda za udruge. Adresom e-maila putem koje će zainteresirani izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava.

Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događanja.
Info dani 2019. održat će se 21. i 22. veljače 2019. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb).

Prijave je moguće izvršiti putem obrasca kojeg treba poslati na e-mail ili putem faxa na broj 01/4599-811 uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organiazcije moguće je prijaviti do dva sudionika. 
Rok za prijavu je do 19.veljače 2019.

Više informacija možete dobiti na web stranici Vlade Republike Hrvatske – Ured za udruge.

Preuzeto sa: www.civilnodrustvo-istra.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.