Erasmus+ razmjena mladih “CultureCrash: Celebrate diversity” – Slovenija, 2.-11.9.2019.

Erasmus+ razmjena mladih “CultureCrash: Celebrate diversity” – Slovenija, 2.-11.9.2019.

Udruga za razvoj civilnog društva EU korak je hrvatski partner pri Erasmus+ projektu razmjene mladih „CultureCrash: Celebrate diversity“, koja će se održati od 02. do 11. rujna 2019. g. u Murskoj Soboti (Slovenija), a okupiti će ukupno 37 mladih iz 6 europskih država – Grčke, Hrvatske, Italije, Litve, Rumunjske i Slovenije. Projekt je nastavak uspješne Erasmus+ razmjene mladih „CultureCrash“ održane prošle godine u Rijeci.

Ovim putem pozivaju se mladi (18 do 30 godina) da se pridruže u 9-dnevnom programu razmjene mladih s ciljem upoznavanja europske multikulturalnosti i manjinskih zajednica. Mladi će se kroz niz interaktivnih radionica upoznali s bogatstvom multikulturalnog i otvorenog društva, važnosti tolerancije pri suživotu brojnih kultura i suzbijanja predrasuda te se baviti s problematikom različitog položaja osoba u društvu.

Svi troškovi sudjelovanja su pokriveni iz europaskog programa Erasmus+, dok se troškovi prijevoza kriju do visine od 180,00 EUR. E-mail kontakt za prijavu je: eu.korak@inet.hr

Infopack se nalazi u prilogu: Culturecrash infopack

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.