Otvoren javni poziv za ideje društvenih inovacija “3DI”

Otvoren javni poziv za ideje društvenih inovacija “3DI”

Pozivamo udruge da u partnerstvu sa jedinicom lokalne samouprave prijave ideju društvene inovacije. Traže se ideje kojima će se kreirati nova inovativna rješenja sa ciljem rješavanja potreba društva. Zaklada će omogućiti razradu ideje do faze da ju je moguće provesti, razrada će se raditi na terenu, uključujući stručnjake, dionike, korisnike.

Društvene inovacije podrazumijevaju nove strategije, koncepte, ideje, procese, proizvode, usluge, poslovne modele, alate i metodologije ili kombinacije svega navedenog koje odgovaraju na društvene potrebe ili probleme, a istovremeno stvaraju nove društvene odnose i suradnje. Nova rješenja, inovacija s društvenom misijom, usmjerene općoj dobrobiti, stvaranje društvenog utjecaja, inicirane, razvijene i implementirane od strane organizacija iz javnog, privatnog profitnog  i neprofitnog sektora ili pojedinaca/ki.

Društvenom inovacijom prijavljenom na ovaj javni poziv mora se osigurati dugotrajno i održivo rješenje koje će se odnositi na inovativnu javnu uslugu u Istarskoj županiji u području razvoja društvenog poduzetništva, e-zdravlja, marginalizirane skupine i socijalne usluge u zajednici. Ukupan iznos financijskih sredstava ovog poziva iznosi 187.500,00kn.

Rok za podnošenje projektnih prijava je 23.12.2019. godine.

Dokumentaciju javnog poziva možete pronaći ovdje.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.