Božićno-novogodišnji koncert ove subote

Božićno-novogodišnji koncert ove subote

Kruna blagdanskih događanja u Klanjcu bit će kao i svake godine tradicionalni božićno-novogodišnji koncert KUD-a „Antun Mihanović“ u subotu 21. prosinca u 18 sati u sportskoj dvorani osnovne škole. Kao i svake godine kulturni amateri iz Klanjca i okolnih sredina pripremaju malu retrospektivu svog godišnjeg umjetničkog stvaralaštva.

Pa će tako uz sve sekcije KUD-a „Antun Mihanović“, nastupiti i Pjevački zbor „Naša lipa“ iz Tuhlja, Pjevački zbor „Đuro Prejac“ Desinić, Puhački orkestar „Lijepa naša“ iz Kumrovca, Pjevački zbor “Kraljevec na Sutli”, vokalni sastav “Naše učiteljice”, Božićni bend, Igor Siročić i Branko Greblički Ventek i gost iznenađenja.
Za ovaj svima posebno drag predblagdanski koncert i svoju najvjerniju publiku i domaći kudovci pripremaju neka mala iznenađenja. Grad Klanjec i gradonačelnik Zlatko Brlek priređuju nakon koncerta i tradicionalno božićno-novogodišnje druženje za građane i sve posjetitelje koncerta.

I ove će godine za naše najmlađe tijekom trajanja ovog večernjeg koncerta Gradska knjižnica u prostoru škole organizirati malo kino s crtićima i veselu radionicu koju će voditi Maja Vukina Bogović, tako da i djeca mogu uživati u ovom predblagdanskom druženju Klanjčana i njihovih gostiju, a njihovi roditelji u koncertnom programu. Ulaz je slobodan i besplatan za sve posjetitelje.

Preuzeto sa: www.zagorje.com

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.