Otvorene prijave za tech boost program

Otvorene prijave za tech boost program

Ovim putem želimo Vam predstaviti predakceleratorski Tech Boost Program kojeg financira njemački fond Finance in Motion uz mentorstvo jednog od najjačih europskih akceleratora Startup Wise Guys.

Program traje osam tjedana, počevši od početka ožujka 2020. Namijenjen je poduzetnicima početnicima koji još nikada nisu imali svoj startup, ali i iskusnim tehnološkim poduzetnicima. Deset odabranih startupa će besplatno za svoj tim dobiti online i offline mentorstvo i edukaciju, te će u tom vremenu raditi na svom proizvodu. Svaki od osam tjedana pokriva različite teme iz startup svijeta, poput uvoda u startup svijet, pitchanja i prezentiranja, koncepta lean startupa, prodaje, marketinga, investicija i osnivanja/upravljanja tvrtkom.

Svi sudionici programa koji uspješno odrade sve zadane ciljeve u programu moći će nastupiti na demo day-u internacionalnog start-up eventa PODIM u svibnju 2020. godine koji prati više od 100 investitora širom svijeta, kao i biti uključeni u EFSE Entrepreneurship turnir u listopadu 2020. u Sarajevu gdje će biti moguće osvojiti nagradu od 10.000 EUR za daljnji razvoj svog poslovnog pothvata.

Prijave će biti otvorene od 02. veljače do 02. ožujka 2020.

Detalje možete pronaći na https://poduzetnickicentar-kzz.hr/portfolio-item/tech-boost-program/.

Za sva pitanja možete kontaktirati Poduzetnički centar KZŽ ili WBAF Croatia (croatia@wbaforum.org).

 

Preuzeto sa: www.zabok.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.