Otvorene prijave za volontiranje na Tenerifima

Otvorene prijave za volontiranje na Tenerifima

Europske snage solidarnosti otvaraju prijave za realizaciju najnovijeg projekta koji uključuje volontiranje na Tenerifima. 15 mladih ljudi u dobi od 18 do 30 godina dobit će priliku volontirati 59 dana (svibanj – lipanj) u Santa Cruzu de Tenerife, glavnom gradu španjolske provincije u sastavu autonomne zajednice Kanarski otoci.

Cilj je, između ostaloga, izgraditi društveni centar, a šest je aktivnosti koje će obavljati volonteri: provođenje istraživanja u zajednici radi upoznavanja zajednice i otkrivanja potreba koje će centar ispunjavati, uključivanje zajednice u aktivnosti uređenja, prikupljanje sredstava, renoviranje i uređenje centra, priprema aktivnosti i otvorenje te aktivnosti na promociji centra.

Osim što će volonterima biti pokriveni troškovi putovanja (za najjeftiniju opciju), ESS osigurava smještaj u kojem sobu dijele dvije osobe istog spola, mjesečnu naknadu za hranu u visini od 150 eura i mjesečni džeparac u istom iznosu, organizirat će se jezični tečajevi i besplatan lokalni prijevoz autobusom, kao i zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezgode.

Detaljne informacije o samom projektu nalaze se na službenoj stranici odgovorne organizacije koja provodi projekt – P.O.D. (Association for Participation, Opportunity and Development). Za sve nedoumice ili pitanja, također je dostupan e-mail podvolunteers@gmail.com.

Zainteresirani za sudjelovanje trebaju ispuniti prijavni Google obrazac ili se prijaviti na Europskom portalu za mlade najkasnije do 28. veljače 2021. godine.

 

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.