Otvorene prijave na LUMEN Business i LUMEN Data science

Otvorene prijave na LUMEN Business i LUMEN Data science

Udruga eSTUDENT otvorila je prijave za studentska natjecanja LUMEN Business i LUMEN Data science. Moguće su do 14. ožujka.

Za LUMEN Business ovdje se mogu prijaviti studenti koji žele rješavati poslovne slučajeve, a za LUMEN Data science ovdje oni studenti koji žele izbrusiti svoja znanja vezana uz analitičko razmišljanje, predikciju, računalne znanosti i matematiku. – pojašnjavaju organizatori.

Ističu da se sudionicima pruža prilika da steknu praktično iskustvo, a da su za najbolje osigurane novčane nagrade. Naime, oni koji zauzmu prva tri mjesta u obama natjecanjima osvojit će po 15, 10 i 5 tisuća kuna, a predviđena je i dodatna nagrada za najbolju prezentaciju.

– Tema ovogodišnjih poslovnih slučajeva za LUMEN Business su: marketing, marketing-dizajn, trend budućnosti: duhanska industrija i društveno odgovorno poslovanje, ovisno o partnerskom poduzeću koje studenti odaberu. Za LUMEN Data sciencecase je dynamic pricing. Dio natjecanja uključuju i radionice s partnerskim poduzećima koje će se održati od sredine ožujka do sredine svibnja. – dodaju iz udruge eSTUDENT.

Završnica obaju natjecanja održat će se 29. svibnja 2021. 
Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.