N1 organizira ljetnu novinarsku radionicu za mlade

N1 organizira ljetnu novinarsku radionicu za mlade

N1, informativna news platforma sa sjedištem u Luksemburgu i produkcijskim centrima u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu, organizira stručnu novinarsku ljetnu radionicu za mlade.

Projekt je osmišljen za studente završnih godina novinarstva i drugih društvenih fakulteta, kao i za diplomirane novinare, koji žele naučiti više o novinarstvu te steći osnovno znanje i vještine rada na televiziji i digitalnim platformama.

Radionicu će voditi profesionalni i iskusni novinari, a cilj je pripremiti studente i novinare za rad na televiziji i u novim medijima, upoznati ih s najnovijim trendovima, s tehnikom i opremom koja se svakodnevno koristi te im putem predavanja i praktičnog rada približiti novinarski i redakcijski posao, piše N1.

Predviđeno je trajanje radionice šest tjedana, u razdoblju od 5. srpnja do 13. kolovoza u N1 centru Zagreb. Također, polaznici koji se pokažu najboljima imaju osiguranu praksu na N1 televiziji.

Stoga, N1 poziva sve zainteresirane da se najkasnije do 24. lipnja prijave na njihovu ljetnu novinarsku praksu slanjem ispunjenog formulara na e-mail adresu radionica@n1info.com. Prilikom slanja mora biti naglašen subject ZAGREB, u suprotnom prijava neće biti razmatrana.

U formularu je potrebno navesti osobne podatke, kao i podatke o studiranju te napisati poznavanje jezika, rad na računalu, dodatna znanja i vještine, kratak životopis i motivaciju za prijavu. Detaljnije je dostupno na poveznici.

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.