Druženje volontera

Druženje volontera

Udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO već godinama djeluje volonterski i humano. Time okuplja okuplja brojne prijatelje, suradnike i volontere koje poziva i sa kojima sudjeluje na brojnim volonterskim i kulturnim inicijativama i aktivnostima.

U sklopu projekta „A kaj štrumfaš?!“ kojeg sufinancira Krapinsko-zagorska županija a koji je nastavak projekata udruge na županijski program djelovanja za mlade te u sklopu lokalnog programa za mlade grada Oroslavja, udruga PETROŽE je okupila desetak volontera i suradnika koji su direktno vezani uz njihove korisnike projekta – djecu i mlade. Udruga i dio volonterskog tima odradili su team building putem organiziranog roštilja za sve prisutne. Na taj su se način povezali volonteri sa različitih aktivnosti, projekata i područja življenja te uz ugodno vrijeme i druženje nadopunili svoja iskustva i ideje. Svi prisutni nagrađeni su za svoj trud sa poklonima donatora i udruge.

„Budi dobar, pošten i fer budi i ostani volonter“- moto je ovog drugog druženja volontera, suradnika i članova udruge PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.