Mali ulični festival

Mali ulični festival

Stubaki pričaju novu priču i drugu godinu zaredom postaju domaćin Malog uličnog festivala. Otvorenje je u petak, 7. lipnja, uz rock koncert zagrebačkih Pips, Chips & Videoclipsa, dok je subota rezervirana za nastup uvijek odličnih Soulfingersa. U nedjelju na festivalu nastupaju već dobro znane četiri dame, poznatije kao The Frajle.

Moderno i tradicionalno

U središtu Stubaka očekuje vas šarenilo boja, glazbe i hrane, a glavni je cilj stvoriti harmoničan spoj modernog i tradicionalnog. Festival će pružiti za svakoga ponešto, pa će tu biti nastupi velikog broja uličnih umjetnika/performera, odlični koncerti, bogata gastro ponuda (street food), kazališne predstave za odrasle i djecu, ljetno kino, kreativne radionice, likovna kolonija, zabavni park, te nezaobilazna ponuda mnogobrojnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i starih zanata.
Iznimno zanimljiv dio festivala bit će i ArT PaRk u centru mjesta, s raznim uličnim performerima i umjetnost prikazana kroz urbaniji izričaj, kao i tematska ugostiteljska ponuda (Zagorski cug, Burger bar, Slatki vuglec, Pjenušci i vino bar, Štrukli vuglec), tako da će svatko moći pronaći za sebe najbolju varijantu hrane i pića, koje će kroz inovativnu festivalsku interpretaciju i ovdje imati notu tradicije.

Na vanjkušima

U nedjelju vas očekuju dvije kazališne predstave, dječja i u kasnijem terminu ona za odrasle, i to sve na vanjkušima u prekrasnom restauriranom paviljonu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice.
MUF organizira Radno tijelo za turizam i promidžbu općine Stubičke Toplice, a pokrovitelji su Općina Stubičke Toplice i Krapinsko – zagorska županija.

 

Preuzeto sa: www.zagorje-international.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.