Obilježeni Dani otvorenih vrata udruga

Obilježeni Dani otvorenih vrata udruga

Mreža udruga Zagor i ove se godine uključila u obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Dani otvorenih vrata udruga održavali su se od 16. do 18. svibnja 2019. godine pri čemu su građani i građanke mogli sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama na području cijele Hrvatske.

U okviru Dana otvorenih vrata u organizaciji Ureda za udruge, 16. svibanja u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu, predstavnica Mreže udruga Zagor sudjelovala je na konferenciji „Budućnost civilnoga društva: aktivan doprinos građana društvenim promjenama“.

Mreža udruga Zagor, istog je dana od 8.00 do 12.00 sati organizirala „Otvorena vrata Zagora“ u prostoru Centra za mlade Krapinsko-zagorske županije. Svi zainteresirani građani i građanke imali su mogućnost posjetili prostor Zagora i imali su prilike razgovarati s djelatnicima Info centra za mlade Zagor i Volonterskog centra VolontirAJMO. Istovremeno dvoje EVS volontera iz Engleske je izradilo plakat i predstavili su rad i projekte Zagora.

Podsjećamo da je ured Zagora, Info centra za mlade Zagor i Volonterskog centra VolontirAJMO i Centar za mlade Krapinsko-zagorske županije otvoren radnim danom od 7.00 do 16.00 sati. Za sve one koji žele komunicirati s nama putem društvenih mreža mogu nam poslati upite putem fb stranice udruge ili putem maila mreza@zagor.info, također možete nas dobiti i telefonom na 049 222 635 ili mobitelom na 091 222 6350.

Svi oni koji nas nisu stigli posjetiti prošli četvrtak mogu nas posjetiti sutra od 9.00 sati na glavnom gradskom trgu u Oroslavju gdje se održava 14. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije.

 

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.