DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA U KRAPINSKO-ZAGORSKOJ ŽUPANIJI

DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA U KRAPINSKO-ZAGORSKOJ ŽUPANIJI

„Dani otvorenih vrata EU projekata“ predstavljaju način na koji se Hrvatska ove godine uključila u širu kampanju koju provodi Europska komisija pod nazivom “Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.

 Kako bi pridonijela spomenutom cilju u svojoj regiji, Krapinsko-zagorska županija uključila se i ove godine u promotivnu kampanju kroz organizaciju raznih predstavljanja, javnih tribina i radionica vezanih za aktualne teme pripreme i provedbe projekata sufinanciranih sredstvima Europske unije.

Program ovogodišnjih dana otvorenih vrata u Krapinsko-zagorskoj županiji traje od 07. do 11. svibnja 2018. godine na raznim lokacijama diljem Županije. U Pregradi će se održati predstavljanje projekta unapređenja zdravstvene zaštite, u Krapini će se kroz predavanje skrenuti pozornost na najčešće greške kod provedbe projekata, u Mariji Bistrici će se kroz kulinarske radionice učiti tradiciji i zagorskim štruklama, dok će se u Energetskom centru Bračak predstaviti će se projekt Eco office, a u Zaboku mehanizam integriranih teritorijalnih ulaganja.

Događanja su otvorena za sve zainteresirane  te Vas pozivamo da se aktivno uključite kroz sudjelovanje u programu. Za sudjelovanje se možete prijaviti putem elektronske prijave na poveznici: http://zara.hr/hr/edukacije/on-line-prijava/. Istovremeno, promotivna kampanja će se provoditi i putem Facebook stranice ESI fondova koju ćete moći pratiti na poveznici https://hr-hr.facebook.com/strukturni.fondovi/  te na Facebook stranici Zagorske razvojne agencije https://www.facebook.com/zagorskarazvojnaagencija/ .

program

 

Preuzeto sa: www.kzz.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.