U tijeku prijave za virtualnu mobilnost u sklopu projekta Europskog sveučilišta mora

U tijeku prijave za virtualnu mobilnost u sklopu projekta Europskog sveučilišta mora

Kako bi se povećao broj studenata, akademskog i neakademskog osoblja koji sudjeluju u programima razmjene predviđen je niz aktivnosti virtualne mobilnosti u sklopu projekta Europskog sveučilišta mora (SEA-EU).

Projekt je započeo u listopadu prošle godine na Sveučilištu u Splitu, a za početak aktivnosti predviđaju se provedbe projekata virtualne mobilnosti kroz metodu bilateralnih učionica, što znači da bi se dvoje nastavnika iz sličnih područja umrežilo te bi jedan drugome pripremili gostujuće predavanje, nakon čega bi sudjelovali u regularnoj nastavi preko video poveznice. Kako navode sa Sveučilišta, na taj bi se način nastavnici međusobno povezali, jačali te studentima pružili međunarodno iskustvo studiranja kao poticaj povećanja kvalitete uvjeta studiranja.

Mogu se prijaviti svi zainteresirani nastavnici čiji će se kolegiji izvoditi i sljedeće akademske godine, pri čemu trebaju imati na umu da su ciljane skupine studenti preddiplomskog studija, kao i polaznici cjeloživotnog učenja. Više informacija dostupno je na poveznici.

 

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.