Rezultati manifestacije Hrvatska volontira 2019.

Rezultati manifestacije Hrvatska volontira 2019.

Hrvatski centar za razvoj volonterstva od 22. do 25. svibnja 2019. godine održao je manifestaciju “Hrvatska volontira” koja od 2011. godine okuplja građane i organizacije kako bi promovirali i razvijali volonterstvo u Hrvatskoj.

“Hrvatska volontira” 2019. okupila je 157 organizatora volontiranja, koji su u 66 gradova i općina proveli 227 volonterskih aktivnosti kako bi svojim doprinosom potaknuli izgradnju sretnije i bolje zajednice. Ukupno 3.747 volontera uložilo je 14.510 volonterskih sati za izgradnju zajednice koja može i želi više.

Sloganom ovogodišnje manifestacije „Volontiramo = gradimo zajednicu u kakvoj želimo živjeti“ naglasili smo da čineći dobro za sebe, usrećujemo i druge ljude, a ako volontiramo zajedno s kolegama kroz program tvrtke, tada nam može biti još ljepše i veselije.

Veliko hvala svima koji su podržali provedbu kampanje i manifestacije “Hrvatska volontira” 2019., a posebno hvala svim volonterkama i volonterima koji su odvojili svoje vrijeme i pokazali veličinu i vrijednost volontiranja za naše bolje sutra.

Detaljan izvještaj o svim održanim aktivnostima diljem Hrvatske popraćen s mnoštvom fotografija te finalne podatke o uspješnosti manifestacije pronađite ovdje, a dokumentarni film o provedenim aktivnostima bit će objavljen tijekom lipnja.

 

Preuzeti sa: www.hrvatska.volontira.vcz.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.