Poziv na 15. Sajam udruga KZŽ (online)

Poziv na 15. Sajam udruga KZŽ (online)

Poštovani,

ove godine zbog pandemije COVID-19 virusa na žalost nećemo moći održati 15. Sajam udruga u fizičkom obliku. Sajam se trebao održati u općini Petrovsko no fizički sajam će čekati bolja vremena. Kako bismo i ove godine nastavili s tradicijom održavanja Sajma, predstavljanja udruga i aktivnosti, osmislili smo alternativno održavanje Sajma u online obliku.

Pokrećemo mrežnu stranicu www.udrugekzz.info kojoj je primarni cilj na jednom mjestu okupiti udruge s područja naše županije, te koristiti web za objavu aktivnosti udruga i za najnovije informacije i natječaje koji se tiču udruga. U početnoj fazi web će sadržavati informacije o radu udruge, multimedijalne sadržaje, izložbe, kvizove, članke, iskustva udruga, kalendar događanja i druge korisne informacije.

Ovim putem pozivamo Vas da  prijavite svoju udrugu u sustav do 22.05.2020. putem linka na kojem je potrebno ispuniti obrazac s traženim podacima.

Nakon završetka prijava, mrežna stranica odnosno web će biti dostupan od 30.5.2020.  široj javnosti. Nakon inicijalnog lansiranja web će ostati aktivan te će se udruge moći i dalje prijavljivati i nadograđivati prema potrebama. Naknadno će se stranica proširiti i na informacije o natječajima, javnim savjetovanjima i drugim informacijama koje su korisne za rad udruga. Stranica je namijenjena svim udrugama s područja KZŽ te onima koji se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Pozivamo vas da registrirate svoju udrugu na stranici, a ako Vam je potrebna pomoć slobodno se javite Kristini na kristina@zagor.info ili na 0912226350.

Na ovaj način sudjelovat ćete na 15. sajmu udruga KZŽ, te predstaviti rad svoje udruge!

 

Veselimo se Vašem odazivu i online druženju!

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.