Započela Eurodeskova #timetomove2018 kampanja

Započela Eurodeskova #timetomove2018 kampanja

U ponedjeljak 1.10.2018.  započela je #timetomove2018 kampanja. To je kampanja pokrenuta od strane Eurodeska besplatnog info-servisa  Europske komisije koji mladima i svima koji rade s mladima pruža kvalitetne informacije o europskim programima i politikama za mlade, s ciljem promicanja mobilnosti u svrhu učenja i usavršavanja.

Kampanja je zapravo skup događanja za mlade koji se organizira tijekom cijelog mjeseca listopada. Svi zainteresirani će se moći upoznati sa stotinama mogućnosti za odlazak u inozemstvo i sudjelovanje u međunarodnim projektima, istraživanje Europe ili stjecanje potrebnog iskustva za budućnost. Sve aktivnosti provode Eurodeskovi stručnjaci odnosno multiplikatori.

Na službenoj stranici kampanje možete naći mapu sa svim ucrtanim aktivnostima koje će biti organizirane za vrijeme kampanje na području cijele Europe. Provjerite mapu, pronađite sebi najbližeg multiplikatora i uključite se u neku od zanimljivih aktivnosti.

I ove je godine dostupan natječaj za dizajn majice Time to move. Ako imaš barem 13 i ne više od 30 godina, dizajniraj majicu koja najbolje pokazuje duh kampanje #timetomove2018. i osvoji putovanje vlakom po Europi! Ostale nagrade su i Spotify Premium subscription ili  Fjällräven ruksak! Natječaj potraži ovdje.

Mreža udruga Zagor jedan je od Eurodesk multiplikatora pri Agenciji za mobilnost i programe Europske unije.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na:

Mobitel: 091 222 6350

Mail: mreza@zagor.info

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.