Mlad, NEET i marginaliziran

Mlad, NEET i marginaliziran

CERANEO poziva zainteresirane da sudjeluju na Okruglom stolu “Biti mlad, marginaliziran i NEET”.

Okrugli stol dio je projekta “Reaktivacija i integracija marginaliziranih mladih – NEET na tržište rada – RIM”. Pojam NEET populacija obuhvaća mlade u dobi od 15 do 29 godina, koji nisu zaposleni niti su uključeni u programe osposobljavanja.

Cilj Okruglog stola je promicanje uključivanja marginaliziranih mladih na tržište rada te kreiranje socijalnih inovacija za reaktivaciju i integraciju marginaliziranih mladih, kao i umrežavanje ključnih dionika u području skrbi za mlade. Uvodnu riječ održat će: gđa Vedrana Spajić Vrkaš, redovna profesorica na katedri za sistematsku pedagogiju (Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu) te gđa Aleksandra Gavrilović, voditeljica Službe za politike zapošljavanja i suradnju na europskom gospodarskom prostoru (Ministarstvo rada i mirovinskog sustava).

Okrugli stol “Biti mlad, marginaliziran i NEET” održat će se u utorak (13. studenog) od 13 sati na Studijskom centru socijalnog rada (Nazorova 51). Predviđeno trajanje događaja je sat i pol. Prijave za sudjelovanje otvorene su do četvrtka (8. studenog), putem e-maila: neda@ceraneo.hr.

Preuzeto sa: https://icm-zg.info/index.php/mladi-za-drustvo/aktivizam/3781-mlad-neet-i-marginaliziran

 

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.