Traže se promotori/ice mladih

Traže se promotori/ice mladih

Mlada si osoba koja traži dodatnu zanimaciju i hobi?! Ovo je prava stvar za tebe jer Mreža udruga Zagor traži 7 mladih osoba između 15 i 29 godina koje bi htjele postati promotor/ica mladih. Sve što trebaš je imati želju za rad s mladima i inicijativu, biti spreman/na za učenje i interakciju s drugima te biti spreman/na sudjelovati na osposobljavanju, pazi sad ovo, u Sloveniji 5 dana! Aha!

No sigurno se pitaš što su to promotori/ice mladih??

To su mlade osobe (volonteri/ke) koje brinu za animaciju i informiranje svojih vršnjaka/kinja i drugih mladih o mogućnostima uključenja u sistem nagrađivanja za prikupljanje bodova, a samim time i o mogućnostima uključivanja u lokalnu zajednicu. Kako bi promotor/ica motivirao/la mladu osobu da se prijavi u sistem nagrađivanja (aplikaciju za skupljanje bodova) on ili ona preuzima odgovornost i aktivnu ulogu da bude animator/ica i osoba koja će održavati odnos i kontakt s mladima jednom kada se uključe u sistem nagrađivanja.

Više informacija o tome što je to sistem nagrađivanja, koji su zadaci promotora/ica, što sve dobivaš s tim ako se uključiš i slično vidi na zanimljivom sadržaju koji smo ti pripremili u prilogu, gdje se nalazi i link za prijavu.

promotor_promotorica mladih_final

 

Aktivnost se provodi u sklopu projekta “Sistem nagrađivanja – 3plus nagrada” kojeg provodi Razvojna agencija Kozjansko (Mladinski center Šentjur) iz Slovenije, a Mreža udruga Zagor je partner. Projekt je financiran u okviru Erasmus+ programa kroz Ključnu aktivnost 2: Strateška partnerstva u području mladih.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.