Poziv za prijavu projekata koje provode sportske udruge

Poziv za prijavu projekata koje provode sportske udruge

Načelnica Općine Mače donijela je odluku o raspisivanju javnog poziva za prijavu programa/projekata i manifestacija koje provode sportske udruge na području Općine Mače za 2018..

Ovime se pozivaju udruge sa sjedištem na području Općine Mače kao i udruge koje svoje programe realiziraju na području Općine Mače ili imaju korisnike s područja Općine Mače, da prijave svoje programe/projekte koji se odnose na djelatnosti, programe i poslove, akcije i manifestacije od interesa za opće dobro i razvoj Općine Mače, a koji će se realizirati tijekom 2018. godine, a za koje se očekuje potpora iz Proračuna Općine Mače. Temeljem ovog javnog poziva prijavljuju se programi/projekti, aktivnosti i manifestacije iz područja sporta. Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva za područje sporta je 25.000 kuna.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 500 kuna, a najveći 25.000 kuna. Udruga može prijaviti samo 1 projekt/program po ovom javnom pozivu. Prijave se podnose na propisanim obrascima (Obrazac I i Obrazac II) uz ostalu popratnu dokumentaciju preporučeno poštom ili osobno na adresu: Općina Mače, Mače 30, 49251 Mače u zatvorenoj omotnici s naznakom „Javni poziv za financiranje programa/projekata/manifestacija u području sporta u 2018. godini.“ Rok za podnošenje prijava je 06.12. 2018. godine bez obzira na način dostave. Udruge koje su u 2017. i 2018. godini koristile financijsku potporu Općine Mače, a nisu podnijele Opisno i financijsko izvješće realiziranog programa/projekta sukladno Ugovoru o dodjeli financijskih sredstava ne mogu ostvariti financijsku potporu po ovom Javnom pozivu.

Preuzeto sa: http://www.zagorje.com/clanak/vijesti/poziv-za-prijavu-projekata-koje-provode-sportske-udruge

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.