Ljetna škola u Amsterdamu

Ljetna škola u Amsterdamu

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu poziva studente na prijavu za ljetnu školu njihova partnerskoga sveučilišta – Sveučilišta za primijenjenu znanost u Amsterdamu. Oni organiziraju UAS Summer School od 1. do 12. srpnja 2019. godine, a studenti mogu birati između 15 različitih smjerova, među kojima su:

  • Poslovanje u modi, sportu ili glazbi,
  • Softver za znanost,
  • Angažiranje digitalnih robnih marki,
  • Europske poslovne vještine,
  • Rukovodstvo u Europskoj uniji.

Školarina za ljetnu školu ovisi o smjeru koji studenti odaberu, a ona se kreće od 850 do 1150 eura. Studenti također biraju hoće li boraviti u kući s vlastitom sobom, što će ih doći 425 eura, ili u studentskom domu koji iznosi 385 eura.

Prijaviti se mogu i studenti drugih fakulteta koji studiraju na jednom od smjerova koji se nudi u ljetnoj školi. Oni koji studiraju na partnerskim fakultetima, kao što je i FOI, dobit će dodatne ECTS bodove na svojem fakultetu.

Pregled svih smjerova i cijena možete pogledati na poveznici, a prijave su otvorene do 1. svibnja 2019. godine Studenti FOI-ja najprije se moraju javiti Uredu za međunarodnu suradnju na e-adresu international@foi.hr ili osobno (FOI1, 1. kat, kabinet 56).

www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.