L’Oréal pruža priliku za plaćenu tromjesečnu praksu u Parizu

L’Oréal pruža priliku za plaćenu tromjesečnu praksu u Parizu

L’Oréal ove godine u sklopu svjetskog natjecanja L’Oréal Brandstorm studentima pruža jedinstvenu priliku za osvajanjem plaćene tromjesečne prakse u najvećem globalnom kreativnom središtu, smještenom u Parizu. Ovogodišnji je izazov odgovoriti na pitanje kako izgleda budućnost njege kože te ponuditi inovativno rješenje koje bi unaprijedilo iskustvo korisnika brendova dermokozmetike orijentiranih na zdrav život kao što su npr. Vichy, La Roche-Posay.

U natjecanju sudjeluju studenti iz Hrvatske i Srbije. Rok je za online prijavu ponedjeljak, 11. ožujka 2019. Deset najboljih studentskih timova iz obje države, koje izabere stručni žiri kompanije, svoja će rješenja predstaviti na regionalnom finalu u travnju, a pobjednički tim borit će se za glavnu nagradu u Parizu.

Put u Pariz najbolja je prilika za upoznavanje i razmjenu iskustava sa studentima iz cijeloga svijeta te uvid u najnovije globalne trendove iz različitih područja poslovanja. Sudjelovanjem u natjecanju te pobjedom na globalnoj razini najbolji tim osvojit će izvrsnu priliku da tijekom tri mjeseca prakse razvije svoju pobjedničku ideju u realan poslovni model. Osim toga, razvit će poduzetničko razmišljanje unutar globalne kompanije radeći u najvećem svjetskom startup kampusu – Station F u Parizu, uz neke od najboljih svjetskih poduzetnika, što čini jednako dobru priliku za učenjem i umrežavanjem. Ovakav model razvijanja poduzetničkog razmišljanja među studentima temelji se na uspješnim dosadašnjim praksama kao što je razvoj La Roche-Posay UV Patcha za siguran boravak na suncu te je prvi globalni projekt koji studentima omogućava razvoj i realizaciju vlastitih poslovnih ideja.

Uvjeti prijave

Svi zainteresirani studenti u Hrvatskoj stariji od 18 godina mogu se prijaviti za sudjelovanje neovisno o godini studija ili usmjerenju. Potrebno je okupiti tim od troje ljudi koji studiraju u istoj državi, ali ne moraju biti studenti istoga fakulteta ili godinestudija. Online registracijom sudionici će dobiti pristup materijalima koji će im pomoći pri razradi ideje, kao i brojnim vrijednim e-learning tečajevima. Nadalje, predani materijali moraju biti na engleskom jeziku, a rješenja će u svakoj fazi moći osvojiti 100 bodova, pri čemu inovativnost (innovative) donosi 30% ocjene, korisnost (useful) 30%, primjenjivost (feasible) 20% te mogućnost modifikacije (scalable) 20%.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.