Student X

Student X

Student X je novi besplatni oglasnik za studente. Kako je nastao, zašto postoji i koje sve pogodnosti pruža možete pročitati u intervju koji je Mreža udruga Zagor provela sa Studentom X.

Kristina: Što je Student X? Tko se sve može prijaviti odnosno registrirati?

Student X: Student X je novi studentski oglasnik. Prijava je brza i jednostavna kako za studente tako i za poslodavce. Student se registrira unosom potrebnih podataka i nakon toga može s lakoćom pretraživati postojeće oglase poslodavaca. Ukoliko je zainteresiran, prijava za posao obavlja se klikom na „Prijavi se“ te se ona u istom trenutku prosljeđuje poslodavcu. Poslodavci se registriraju isto kao i studenti i mogu postavljati oglase, pregledavati prijave i jednostavno poslati povratnu informaciju potencijalnom budućem zaposleniku.

Kristina: Kako je nastao i koliko već postoji?

Student X: Ideja nastanka javila se iz želje da se studentima omogući jednostavan i efikasan pregled aktivnih poslovnih ponuda. Proučavanjem mahom nepreglednih, zatrpanih grupa i stranica koje imaju sličnu namjenu javila se potreba za nečim modernim i lako dostupnim poslodavcima i studentima. Kako je navedeno, projekt je potpuno novi, stranica postoji manje od tjedan dana. Aktivno se radi na promociji Student X-a, trenutnih ponuđača poslova i privlačenju novih korisnika. Također konstantno se unaprjeđuje te se planira razvoj novih funkcionalnosti.

Kristina: Koja vrsta posla se može pronaći na njemu?

Student X: Projektom je zamišljeno da se mogu pronaći sve vrste poslova. Trenutni  aktivni oglasi uključuju poslove iz područja: administrativnih zanimanja, dizajna i umjetnosti, instalacija, održavanja i popravaka, IT-a, telekomunikacija, managementa, marketinga, PR-a i medija, obrazovanja i znanosti, prodaje, sigurnosti i zaštite, turizma i ugostiteljstva.

Kristina: Kakve su povratne informacije osoba koje su koristile Student X?

Student X: Kako je Student X još uvijek novi projekt nema razvijenog sustava povratnih informacija što se također planira razviti u vidu ocjenjivanja poslodavaca i zaposlenika. Međutim, svi trenutni korisnici zadovoljni su radom i idejom stranice, a poslodavci su isto tako voljni isprobati nešto novo o čemu najbolje govori 30-ak oglasa za posao objavljenih u posljednjih tjedan dana.

Kristina: Što Student X pruža svojim korisnicima, a drugi oglasnici ne?

Student X: Ranije spomenuta brzina i jednostavnost registracije, pretraživanja, prijave, ponude i objave oglasa najvažnija je prednost Student X-a. Student može na svom profilu dodati CV, sliku, LinkedIn profil, a tijekom pretraživanja poslova može vidjeti sve podatke o poslodavcu i uvjete rada. Sve navedeno student treba napraviti samo jednom, a ne prilikom svake prijave na posao što smatramo da je velika prednost. Ti podaci prikazuju se poslodavcu uz prijavu za posao. Korištenjem aplikacije poslodavcu se omogućava da može upravljati objavljenim oglasima i na jednom mjestu imati pregled svih prijavljenih potencijalnih budućih suradnika.

Također; planira se omogućiti studentu da odabere kategorije poslova za koje je zainteresiran kako bi poslodavci sami mogli poslati poziv i pozvati ga na pregledavanje oglasa i prijavu za posao.

Pozivamo sve poslodavce i studente da isprobaju Student X!

Adresa aplikacije je https://student-x.com. Također možete nam se pridružiti i dati nam potporu na Facebook stranici https://www.facebook.com/studentxofficial gdje svaki dan objavljujemo najnovije oglase sa Student X-a.

Sva pitanja, pohvale i prijedloge može nam se poslati na e-mail adresu contact@student-x.com.

Vaš Student X tim.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.