Raspisan Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata OCD-a

Raspisan Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata OCD-a

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske je objavilo Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova za 2019. godinu.

Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva u 2019. godini iznosi  9.400.000,00 kuna. Postotak sufinanciranja udjela nositelja projekta odnosno partnera, koji se može odobriti za projekte definiran je za svaki pojedini program, a istoj organizaciji civilnoga društva kao podnositelju prijave može se odobriti sufinanciranje najviše tri projekta. Iznimno, ovisno o raspoloživim financijskim sredstvima biti će moguće odobriti sufinanciranje i više od tri projekta.

Postupak dodjele i isplate sredstava za sufinanciranje projekata odvija se prema Pravilima za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova za 2019. godinu, a detalji za prijavu nalaze se u Uputama za prijavitelje. Pravila te Upute za prijavitelje i više ifnormacija o Javnom pozivu možete pronaći na na službenim web stranicama Ureda za udruge: www.udruge.gov.hr

Preuzeto sa: http://www.civilnodrustvo-istra.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.