POZIV PREDSTAVNIŠTVA EUROPSKE KOMISIJE #EUandMe: filmovi, kvizovi, ples i nagrade na Zrinjevcu

POZIV PREDSTAVNIŠTVA EUROPSKE KOMISIJE #EUandMe: filmovi, kvizovi, ples i nagrade na Zrinjevcu

Predstavništvo Europske komisije u Zagrebu ove subote, 7. rujna, na Zrinjevcu organizira posebno događanje #EUandMe posvećeno onima koji se žele zabaviti uz filmove, kvizove i ples, a pritom informirati o pravima i mogućnostima koje im EU pruža kao svojim građanima te načinima na koje im može pomoći u ostvarenju njihovih interesa i ambicija. Poziva sve građane, a posebice one u dobi od 18 do 35 godina.

Od 11 sati bit će postavljena posebna #EUandMe zona, u kojoj posjetitelji mogu sudjelovati u zanimljivim aktivnostima ili se opustiti u ležaljkama i dobroj glazbi dok uživaju u slasnim zalogajima s obližnjih gastronomskih kućica. Središnje događanje službeno će započeti u 18:30 uz poznati glas Ive Šulentić, a trajat će do otprilike 21 sat kada će uz dugometražni film biti prikazana i četiri kratka filma redatelja iz Francuske, Belgije, Grčke i Mađarske.

Osim uživanja u filmovima posjetitelji će moći sudjelovati u nekoliko aktivnosti i naučiti ponešto o mogućnostima građana EU-a kojih možda nisu svjesni. Očekuje ih kviz od pet kratkih pitanja o poznavanju svojih prava i prilika koje im se svakodnevno nude u EU-u te nagrade bez obzira na točnost svojih odgovora.

Oni koji se vole izraziti pokretom ili samo zabavljati uz dobro društvo moći će sami ili u paru zaplesati na posebnoj plesnoj podlozi i proslaviti svoju jedinstvenost i različitost, dok će im u plesnim koracima u pomoć priskočiti i profesionalna plesačica. Odvažne, naravno, čeka nagrada.

Spomenute informacije o pravima i mogućnostima te načinima ostvarenja vlastitih interesa i ambicija u EU-u mogu se dobiti na info-pultu ili na službenoj stranici #EUandMe.

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.