Razmjena u Španjolskoj

Razmjena u Španjolskoj

U tijeku su prijave za sudjelovanje u Erasmus+ programu pod nazivom Disclusion – Discrimination and Social Exclusion in Youth Work koji će se održati u mjestu San José de La Rinconada u Sevilli. Zakazan je za razdoblje od 5. do 9. ožujka 2020.

Prijaviti se mogu sve punoljetne osobe, nema gornje dobne granice – na poveznici. Odabranim sudionicima pokrit će se troškovi smještaja, hrane i materijala za učenje, a refundirat će im se i troškovi putovanja u iznosu do 360 eura.

Uz to što će na ovaj način besplatno otputovati, sudionici će dobiti i Youthpass, certifikat o sudjelovanju koji je službeno priznala Europska unija, a koji im može koristiti u daljnjoj karijeri.

Razmjenu organizira udruga Meraki koja je u dvije godine postojanja provela preko 60 projekata. Ona, naime, mladima, ali i starijima, pruža priliku da besplatno putuju na međunarodne razmjene, treninge, edukacije i seminare diljem Europe i izvan nje, kako bi razvijali svoje interpersonalne vještine, kao i povećali zapošljivost kroz različite oblike suradnje, osposobljavanja i umrežavanja.

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.