Volontirajte u gradu Penicheu i provedite najviše pet mjeseci u Portugalu

Volontirajte u gradu Penicheu i provedite najviše pet mjeseci u Portugalu

Dobre vijesti stižu za sve one avanturističkog duha i željne putovanja, a riječ je o volontiranju u Portugalu u periodu od siječnja do svibnja 2020.

Odlučite li uzeti predah od fakulteta i fakultetskih obveza i otići u nešto toplije krajeve, nudi vam se mogućnost volontiranja koje podrazumijeva pomoć animatorima kako bi pripremili igre i aktivnosti za djecu, kao što su sportske, umjetničke, kulinarske, glazbene i druge aktivnosti.

Ne morate volontirati tijekom cijeloga spomenutog perioda jer su datumi fleksibilni, no minimalno je vrijeme volontiranja mjesec dana. Mjesto u kojemu biste boravili i radili jest grad Peniche, koji tijekom veljače i ožujka odiše karnevalskom atmosferom, a preko ljeta nudi brojne festivale.

Boravili biste u apartmanu koji se sastoji od 1 kuhinje, 5 spavaćih soba, 1 manje dnevne sobe i 2 kupaonice, a Wi-Fi i TV također su dostupni.

Za sve informacije studenti se mogu javiti na erasmus@zmergo.hr ili info@zmergo.hr. Info paket koji obuhvaća detalje o smještaju, festivalima, okolnim mjestima za razgledavanje i svemu ostalom možete preuzeti ovdje.

 

Preuzeto sa: Studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.