WBAF Ured RH organizira video seminar „Raise capital“

WBAF Ured RH organizira video seminar „Raise capital“

WBAF Ured Hrvatska, u ovim otežanim prilikama pristupa kapitalu, organizira video seminar za poduzetnike početnike na temu „Raise capital“

Callum Laing, poduzetnik s višestrukim ulogama i iskustvom osnivača, investitora i investicijskog stručnjaka, senator WBAF-a iz Singapura, u aktualnoj tržišnoj predrecesijskoj situaciji pripremio je za poduzetnike početnike video predavanja u trajanju od 5 dana o znanjima potrebnim za prezentacijski nastup pred investitorom, dosad manje dostupnima širokoj javnosti.

Ako nakon pregledavanja video materijala budete zainteresirani za dobivanje investicije rizičnog kapitala, otvara vam se mogućnost za virtualni susret s investitorima „Funding or Feedback“. Nakon vašeg 3-minutnog pitcha investitori imaju samo dvije opcije: iskazati interes za investiciju, ili dati vam otvorenu i iskrenu anonimnu povratnu informaciju.

Dodatni poklon: knjiga autora „Entrepreneural Investing“

Poveznica za prijavu: https://www.entrepreneurial-investing.com/investing-pitch

Oboružajte se dodatnim savjetima i insajderskom perspektivom investitora i pristupite dodatnom kanalu za susret s investitorima. Isprobajte i podijelite feedback s nama!

 

Preuzeto sa: www.kzz.hr

 

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.