Školarcima uskoro dostupan online „Kurikul za ljudsko dostojanstvo” u organizaciji SSMH-a

Školarcima uskoro dostupan online „Kurikul za ljudsko dostojanstvo” u organizaciji SSMH-a

Svjetski savez mladih Hrvatska organizirao je online obrazovni program Kurikul za ljudsko dostojanstvo namijenjen roditeljima, učenicima i učiteljima.

Riječ je o online odgojno-obrazovnome programu kojim se školarcima pružaju radionice putem kojih mogu naučiti o važnosti ljudskoga dostojanstva i solidarnosti, dobiti podršku u stvaranju i održavanju prijateljstava te poticaj na akademsku i osobnu izvrsnost. Kako stoji u opisu događaja, program je odobren od strane MZO-a te ga je do sada pohađalo više od 300 učenika osnovnih škola u Hrvatskoj.

Radionice će voditi volonteri SSMH-a koji dolaze iz raznih pomagačkih zanimanja kao što su psihologija, medicina, edukacijska rehabilitacija i socijalni rad te imaju iskustvo provođenja radionica i izravnoga rada s djecom. Interaktivne radionice odvijat će se tijekom 5 tjedana, počevši od 4. svibnja

Ako i vi u blizini imate školarce od petog do osmog razreda, sada je prilika da pozovete njihove roditelje da i oni prijave svoje dijete ili djecu te im omoguće da vrijeme iskoriste što produktivnije. Prijave su dostupne na poveznici, traju do 3. svibnja, a mjesta na radionicama ograničena su.

 

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.