Stipendije Vlade Slovačke Republike u sklopu Nacionalnoga stipendijskog programa Slovačke Republike za akademsku godinu 2020./2021.

Stipendije Vlade Slovačke Republike u sklopu Nacionalnoga stipendijskog programa Slovačke Republike za akademsku godinu 2020./2021.

SAIA (Slovačka akademsko-informatička agencija) i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, istraživanja i sporta Slovačke Republike, u sklopu Nacionalnoga stipendijskog programa Slovačke Republike pozivaju na podnošenje molbi za stipendije za studijske, znanstveno-istraživačke i predavačke boravke u akademskoj godini 2020./2021.

Nacionalni stipendijski program Slovačke Republike namijenjen je potpori mobilnosti stranih studenata, doktoranda, sveučilišnih profesora, istraživača i umjetnika za boravak na slovačkim sveučilištima i u istraživačkim ustanovama.

Više informacija o samom natječaju te uvjetima i načinu prijave svi zainteresirani mogu pronaći na mrežnim stranicama Nacionalnoga programa stipendija Slovačke Republike te u dokumentu u prilogu.

Osim toga, pojedini uvjeti za podnošenje prijava, izmijenjani su. Više informacija možete pronaći ovdje.

Prvi zaključni rok za podnošenje prijave za stipendije je produžen na 18. svibnja 2020. godine do 16.00 sati za stipendijske boravke u sljedećoj akademskoj godini.

Drugi zaključni rok za podnošenje prijave je 31. listopada 2020. godine do 16.00 sati za stipendijske boravke tijekom ljetnoga semestra tekuće akademske godine.

Prijave se podnose elektroničkim putem preko sustava za online prijavu koji je dostupan na mrežnim stranicama Nacionalnoga stipendijskog programa Slovačke Republike.

Dodatne informacije o natječaju i načinu prijave zainteresirani mogu zatražiti slanjem upita na adresu elektroničke pošte: ondrej.aradsky@saia.sk.

Dokumenti

Nacionalni stipendijski program Slovačke Republike u ak. god. 2020./2021.

 

Preuzeto sa: www.mobilnost.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.