Hanfa nagrađuje studentske znanstvene i stručne radove – najboljem će dodijeliti 15 tisuća kuna

Hanfa nagrađuje studentske znanstvene i stručne radove – najboljem će dodijeliti 15 tisuća kuna

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) objavila je natječaj za najbolje studentske znanstvene i stručne radove u okviru Godišnje nagrade Hanfe studentima za najbolje znanstvene i stručne radove za 2021. godinu. Tri će najbolja nagraditi novčanim iznosima – osigurano je 15 000,00 kuna neto za prvo mjesto, 10 000,00 kuna za drugo te 5 000,00 kuna za treće mjesto.

U radovima je potrebno obraditi jednu od sljedećih tema: Financijske inovacije (engl. fintech) – prilike i rizici, Održivost mirovinskih sustava u okolnostima sekularne stagnacije i demografskog starenja populacije, Utjecaj kriptovaluta na tradicionalna tržišta kapitala, Perspektive tržišta osiguranja u održivoj zelenoj ekonomiji, Uvođenje eura i utjecaj na sektor financijskih usluga u Republici Hrvatskoj.

Iz Hanfe navode da se stručni rad predaje u formi znanstvenog članka i to u obliku izvornog znanstvenog članka, preglednog rada ili stručnog članka. Prijave su otvorene do 30. lipnja 2021. u 16:00. Dodatne informacije nalaze se na poveznici.

 

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.