Poziv za projektne ideje u okviru Europske klimatske inicijative

Poziv za projektne ideje u okviru Europske klimatske inicijative

Savezno ministarstvo okoliša, zaštite prirode i nuklearne sigurnosti SR Njemačke objavilo je poziv za projektne ideje u okviru Europske klimatske inicijative (EUKI).

Europska klimatska inicijativa (EUKI) financira projekte klimatskih akcija u osam temeljnih područja: klimatska politika, energetika, zgrade i općine, mobilnost, poljoprivreda, tlo i šumarstvo, svijest, financiranje prilagođeno klimi i održivo gospodarstvo. Cilj inicijative je promicanje suradnje na klimatskoj politici i razmjena iskustava i dobre prakse između država članica Europske unije i potencijalnih zemalja pristupnica.

U 5. pozivu za projektne ideje u okviru EUKI-a, neprofitne organizacije iz država članica EU-a mogu dostaviti nacrte projekata od 25. studenoga 2020. do 19. siječnja 2021.

Najperspektivniji nacrti bit će, u drugoj fazi postupka, odabrani i razrađeni u cjelovite prijedloge projekata.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s EUKI-jevim postupkom odabira, više možete saznati na mrežnom Info danu na 5. EUKI pozivu koji se održava 15. prosinca 2020.

Informacije o postupku odabira projekata koji se prijavljuju u okviru programa financiranja Europske klimatske inicijative (EUKI) možete pogledati ovdje.

Preuzeto sa: www.civilnodrustvo-istra.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.