Konferencija Zajedno smo jači

Konferencija Zajedno smo jači

Online konferencija “Zajedno smo jači” posvećena je završetku programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti na kraju zadnje godine provedbe tih programa. Svrha je konferencije podizanje svijesti o programima Erasmus+ i Europske snage solidarnosti, predstavljanje rezultata i utjecaja programa od početka njegove provedbe u Republici Hrvatskoj 2014. do danas, ali i nadahnuće potencijalnih korisnika za sudjelovanje u budućoj generaciji programa na području obrazovanja, osposobljavanja i mladih. Virtualna konferencija održat će se 16. prosinca 2020. od 10 do 13 sati.

Konferencija je ujedno i središnji događaj istoimene kampanje koju je AMPEU pokrenula u proljeće ove godine vjerujući da pozitivne priče o ljudskoj solidarnosti i kreativnosti mogu inspirirati pojedince i organizacije na nova odvažna djela. Kampanjom #ZajednoSmoJači AMPEU odaje priznanje svim svojim korisnicima koji su znanja i vještine stjecane kroz programe Erasmus+ i Europske snage solidarnosti iskoristili za opće dobro u doba krize.

Sudionici će iz prve ruke od korisnika doznati više o tome kako ovi programi pozitivno utječu na pojedince te posljedično unose pozitivne promjene i mijenjaju društvo nabolje. AMPEU će predstaviti rezultate provedbe programa te najaviti novu generaciju programa od 2021. do 2027. godine.

Konferenciju će biti moguće pratiti uživo putem streama na Facebook stranici Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Za sudjelovanje na online konferenciji „Zajedno smo jači“ potrebno se registrirati putem elektroničkog obrasca do 14. prosinca odnosno do popunjavanja raspoloživih mjesta: Registracija sudionika na online konferenciju Zajedno smo jači.

 

Tekst i fotografija preuzeti sa: https://www.mobilnost.hr/hr/ 

 

 

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.